HOCK WRAP DANSK

Equine LTS  

HOCK WRAP

Brugsanvisning     

Før du starter, skal du læse brugervejledningen grundigt. 

 

Bemærkninger: Hver LED har 3 lys,1 stk Rød 660nn & 2 stk infrarød 850nm. (infrarød 850nm er ikke synligt for det menneskelige øje. Brug evt kameraet i en nyere smartphone, som er i stand til at ”se” infrarødt lys) Inklusiv i pakken: Hock Wrap LTS & USBkabel (USB-oplader medfølger IKKE).  

 

Brugervejledning.  Type-C-port til opladning af det interne batteri. Tryk på tænd / sluk-knappen for at aktivere Hock Wrap og ændre tilstandene. 

 

Bruges direkte på benet.  

 

Vælg indstillinger: 

 

Tryk hurtigt på tænd / sluk-knappen en gang - tænd / sluk-knappen bliver grøn og alle lysdioderne Tændes. Tryk igen: Kun 660nm. Tryk igen: Kun 850nm. 

 

ADVARSEL: DENNE ENHED HAR BLINKENDE LYS, DER KAN UDLØSE ET LYSFØLSOMT EPILEPSI ANFALD  

 

Tryk på tænd / sluk-knappen i mere end 3 sekunder - tænd / sluk-knappen: Start pulsbehandling. Tryk igen og programmet går videre til pulsbehandling med øvrige settings. 

  

Det indbyggede genopladelige batteri holder strøm i op til 60 minutter i ny tilstand. Genopladelige batterier mister kapacitet, når de bruges, hvilket reducerer denne tid. Derfor anbefaler vi at have en Equine LTS Power Bank, for nem og hurtig opladning af det interne batteri. Hock Wrap kan ligeledes fungere med LTS Power bank som strømkilde. 

 

Tag stikket ud af Hock Wrap og opbevar i et køligt, tørt område. Placer ikke noget tungt ovenpå Hock Wrap. Må ikke foldes. Må ikke kommes i vand eller andre væsker. Må kun anvendes på en tør hest.  

 

Vedligeholdelse: Brug et fugtigt håndklæde eller lignende til rengøring af din enhed. Sørg for, at enheden slukket og ikke tilsluttet strøm. Kom ikke Hock Wrap i vand. Lad enheden lufttørre, og sørg for at holde den ude af direkte sollys. 

 

Vigtige og praktiske oplysninger:  

1.                VIGTIGT! Hock Wrap må IKKE bruges hverken tændt eller slukket, når hesten er i bevægelse, under ridning eller på fold. Garantien bortfalder!  

2.                Hock Wrap må IKKE bruges som staldbandage i boksen. Må IKKE anvendes, mens hesten/ponyen er i sin boks, i så fald bortfalder garantien. Brug altid kun mens hesten/ponyen er på staldgangen og aldrig uden opsyn. 

3.                Påfør kun Hock Wrap på en tør, ren overflade.  

4.                Vask ikke Hock Wrap. 

5.                Brug bæretasken til opbevaring. Fold ikke Hock Wrap.  

6.                Du må ikke placere tunge genstande oven på Hock Wrap.  

7.                Tvist ikke Hock Wrap.  

For reklamation kontakt customerservice@equinelts.com  

 

 

FABRIKANTEN ER IKKE ANSVARLIG FOR HÆNDELIGE SKADER OG FØLGESKADER. 

dy>