TENDON BOOT DANSK

Equine LTS Tendon Boot

Brugsanvisning

Rødt, blåt og nær-infrarødt lys.  

 

Venstre og højre LTS Tendon Boot er forskellige, der er én størrelse og den kan bruges på for- og bagben. Før du starter, skal du læse brugervejledningen grundigt.

 

Bemærkninger: Hver LED har 3 lys, 1 stk Blå 450nm, 1 stk Rød 660nm, 1 stk NIR 730nm.

Inklusiv i pakken: Equine LTS Tendon Boot (venstre/højre). USB-kabel (USB-oplader medfølger IKKE). 

 

Brugervejledning.

1)   Type-C-port til opladning af det interne batteri. Tryk på tænd / sluk-knappen for at aktivere LTS Tendon Boot og ændre tilstandene.

 

2)   Bruges direkte på benet. 

 

3)   Vælg indstillinger:

 

Tryk hurtigt på tænd / sluk-knappen en gang - tænd / sluk-knappen bliver grøn og alle lysdioderne  tændes: Perfekt til sårbehandling.  

 

ADVARSEL: DENNE ENHED HAR BLINKENDE LYS, DER KAN UDLØSE ET LYSFØLSOMT EPILEPSI ANFALD

 

Tryk på tænd / sluk-knappen i mere end 3 sekunder - tænd / sluk-knappen bliver blå: Start pulsbehandling  

  

a.  Alle lysdioder i pulstilstand: Perfekt til sårbehandling.

b.  Tryk igen, kun de blå lysdioder i pulstilstand:

Anti-bakteriel. 

c.  Tryk igen, røde og nær infrarøde lysdioder i pulstilstand: 

Til sene skade-behandling.

d.  Tryk igen, alle lysdioder slukker.

 

4)                                Brug LTS Tendon Boot 1-3 gange om dagen til behandling af sene- og ledbåndsskader, behandlingstid er 10 minutter. Bruges også før og efter træning, og under genoptræning, behandlingstid 5 minutter. LTS Tendon Boot slukker automatisk efter 15 minutter og bør ikke være tændt i mere end 30 minutter, hvor den herefter får lov til at køle ned for at opretholde LED'ernes integritet. 

 

5)                                Det indbyggede genopladelige batteri holder strøm i op til 60 minutter i ny tilstand. Genopladelige batterier mister kapacitet, når de bruges, hvilket reducerer denne tid. Derfor anbefaler vi at have en Equine LTS Power Bank, for nem og hurtig opladning af det interne batteri.

 

6)                                Tag stikket ud af LTS Tendon Boot og opbevar i et køligt, tørt område. Placer ikke noget tungt ovenpå LTS Tendon Boot. Må ikke foldes. Må ikke kommes i vand eller andre væsker. Må kun anvendes på tørre hesteben. 

 

7)                                Vedligeholdelse: Brug et fugtigt håndklæde eller tandbørste til rengøring af din enhed. Sørg for, at enheden slukket og ikke tilsluttet strøm. Rengør kun stofdelen af enheden og ikke LED-dioderne direkte. Kom ikke LTS Tendon Boot i vand. Lad enheden lufttørre, og sørg for at holde den ude af direkte sollys.

 

Vigtige og praktiske oplysninger:

1.                VIGTIGT! LTS Tendon Boot må IKKE bruges hverken tændt eller slukket, når hesten er i bevægelse, under ridning eller på fold. Garantien bortfalder!

2.                LTS Tendon Boot må IKKE bruges som staldbandage i boksen. Må IKKE anvendes, mens hesten/ponyen er i sin boks, i så fald bortfalder garantien. Brug altid kun mens hesten/ponyen er på staldgangen og aldrig uden opsyn.

3.                Påfør kun LTS Tendon Boot på en tør, ren overflade. 

4.                Vask ikke LTS Tendon Boot.

5.                Brug bæretasken til opbevaring. Fold ikke LTS Tendon Boot. 

6.                Du må ikke placere tunge genstande oven på LTS Tendon Boot. 

7.                Tvist ikke LTS Tendon Boot. 

For reklamation kontakt customerservice@equinelts.com 

 

FABRIKANTEN ER IKKE ANSVARLIG FOR HÆNDELIGE SKADER OG FØLGESKADER.

 

 

dy>