Maya og Baby

Vi har modtaget denne skønne mail fra Maya. Maya er en af vores allerførste kunder, da vi startede Equine LTS og vi er meget taknemmelige for, at hun valgte at tro på vores produkt. Mayas hest Baby har PSSM, hvilket gjorde ham uridelig. På det tidspunkt havde vi ingen kendskab til om behandling med LTS, ville kunne hjælpe Baby. Men der har været begrænset forskning i USA med behandling af diabetes med lys i rød og infrarød, med gode resultater, så vi var forhåbningsfulde, siden de to sygdomme ligner hinanden.

 

Min 12 årige dressurhest har en medfødt sygdom (pssm/ kronisk nyreslag) der gør ham øm og stiv i musklerne, han har i perioder haft så ondt at det gjorde ham uridelig. Vi har nu brugt lts'en i 8 måneder og det har forvandlet vores liv. Det tog en måneds kontinuerligt brug før resultaterne blev helt entydige.Min hest er glad og fremadsøgende nu,  han udvikler sig hele tiden i træningen og sætter masser af muskler. 

Jeg bruger lts'en hver eneste dag inden jeg rider. Han får 10 min på hver af de mest udsatte muskelgrupper og det virker fuldstændig fantastisk. Min hest er kronisk syg men nu er han symtomfri og vi har det så dejligt sammen i træningen. Lts'en er den bedste investering jeg nogensinde har gjort for min ridning.

For nyligt var Baby vokset ud af sin sadel, med alle de nye muskler han sætter, så han blev øm ved skuldrene, jeg ændrede på sadlen og efter 4 dages brug af lts'en på det ømme område er min hest flyvende, jeg havde aldrig forestillet mig at han kunne få så store bevægelser.

Bedste hilsner Maya og Baby

dy>